Saturday, April 23, 2011

Xray sunglasses


This is a special announcement.
A few of my friends founded sunglasses store called Xray.
You can access it here.

“”

Xray Slovenia offers sunglasses for women and men which are currently available exclusively in the online store – www.xray.si. There, everyone can find glasses to suit their taste. The collection ranges from classic and elegant black and brown models, to colourful and playful designs. Girls can choose large black sunglasses in the style of Jackie O and guys can opt for a classic pilot style model or put on a brand new extravagant design and instantly become a rock star, mad scientist or a serious businessman.

Xray glasses come from Israel. The first store was opened a few years ago at the famous street Shenkin in the Israeli capital, considered one of the major fashion centres. In recent years, Xray grew rapidly, in addition to stores in Israel, Xray glasses can also be purchased in the new shops in Italy, Switzerland and USA


“”


V Slovenijo je prišla nova znamka sončnih očal Xray!

Za enkrat jih je mogoče kupiti v online trgovini na povezavi

http://www.xray.si/

Več o očalih pa si preberite spodaj.“”

Sončna očala Xray so nov svež izdelek na slovenskem tržču in od marca dalje bodo krasila obraze slovenskih deklet in fantov. Zagotovo vas bo navdušila pestra kolekcija raznobarvnih modelov, kot nalašč za tiste, ki si želijo zaščititi svoje oči pred sončnimi žarki in slediti modnim smernicam, obenem pa ohraniti ali poudariti svoj osebni slog.

Sončna očala Xray prihajajo iz Izraela. Prva trgovinica je bila odprta pred nekaj leti na znameniti ulici Shenkin v izraelski prestolnici, ki velja za eno večjih modnih središč.

V zadnjih letih je Xray močno zrasel, poleg trgovin v Izraelu, očala Xray lahko kupite tudi v novih trgovinah v Italiji, v Švici, v ZDA itd. Poleg sončnih očal so oblikovali tudi kolekcijo optičnih očal, ki jih prav tako odlikuje izvirnost in kakovost.V spletni trgovini Xray na povezavi

http://www.xray.si/ lahko

lahko v miru nakupujete, saj je vaš nakup popolnoma varen. Če z očali ne boste zadovoljni, jih lahko v nekaj dneh po nakupu brez pojasnil vrnete.


“”

No comments: